Bij POSkaart kun je voordelig wenskaarten bestellen vanaf €30,- (excl. BTW)
Vanaf €50,- (excl. BTW) wordt je bestelling GRATIS verzonden.
De getoonde prijzen zijn per SET van 6 of 10 stuks.

Resultaat 1–12 van de 2210 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
wenskaarten met bloemen en kopje thee bestellen
Sluiten

Foto thee en bloemen

5,70 excl. BTW
Een wenskaart voor elke gelegenheid. Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
zwart wit met goud wenskaart 20 jaar hartelijk gefeliciteerd
Sluiten

Van harte 20 jaar

3,00 excl. BTW
Deze moderne wenskaart op je 20e verjaardag! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle kaarten zijn per stuk in folie verpakt.
Felicitatiekaart met rode bloemen
Sluiten

Van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een fleurige wenskaart voor de jarige job! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Kerstdoos luxe met 8 kaarten en enveloppen, 24 doosjes in omdoos
Sluiten

Kerstaanbieding: 24 luxe kerstdoosjes 8 kaarten Letters

46,80 excl. BTW
Profiteer nu van deze aanbieding, slechts €1,95 per doosje! Bestaand uit  24 doosjes met elk 2 motieven, inclusief enveloppen. Verpakt in een omdoos van 24 stuks.  
blauwe wenskaart met getekende bloemen
Sluiten

Blanco bloem

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25
Wenskaart klein formaat uit de serie Brigitte Berg
Sluiten

Wenskaartje klein formaat cadeautjes

4,50 excl. BTW
Een leuk klein wenskaartje 9x14cm geschikt voor elke gelegenheid. Prijs per set van tien wenskaartjes en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
valentijnskaart getekend love is in the air
Sluiten

Valentijnskaart luxe

6,30 excl. BTW
Luxe Valentijnskaart uit de Art of Cards Collectie. De tweede productafbeelding geeft de rechterbinnenzijde van de wenskaart weer. Prijs en levering per 6 stuks (€1,05 per stuk). Per wenskaart verpakt in folie, inclusief witte envelop met rode opdruk "Voor mijn Valentijn". Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25
wenskaart met afbeelding van limonade gefeliciteerd met je verjaardag
Sluiten

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag

3,00 excl. BTW
Je verjaardag kan beginnen met deze vrolijke wenskaart! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.
mooie wenskaarten met witte bloemen bestellen
Sluiten

Blanco bloem

3,00 excl. BTW
Prachtige witte margrieten ..... een wenskaart voor elke gelegenheid! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.
Wenskaart zonder tekst met zonnebloemen
Sluiten

Foto dubbel 013

5,70 excl. BTW
Een wenskaart voor elke gelegenheid. Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Topper!

7,50 excl. BTW
Deze pakkende tekst om iemand een hart onder de riem de steken! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt, alle kaarten zijn in de tekst voorzien van zilver- en/of goudfolie.
Wenskaart Laura's Secret 3D 7 jaar
Sluiten

Laura’s Secret 3D 7 jaar

7,50 excl. BTW
7 jaar alweer! Met deze  mooie kaart begint je verjaardag in ieder geval goed! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.