Resultaat 1–12 van de 159 resultaten wordt getoond

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag

3,00 excl. BTW
Een perfecte kaart voor de liefhebber van fietsen. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een wenskaart voor de jarige voetballer! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Happy birthday

3,00 excl. BTW
Een vrolijke wenskaart voor de jarige job! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag

3,00 excl. BTW
Voor de jarige job deze vrolijke wenskaart. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Hartelijk gefeliciteerd, een fijne verjaardag toegewenst met deze vrolijke wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Van harte 18 jaar

3,00 excl. BTW
Meerderjarig: tijd voor een feestje! En dat begint uiteraard met sturen van deze kaart. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Alles wat je hartje begeert op deze wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt. .

Hartelijk gefeliciteerd 16 jaar!

3,00 excl. BTW
Sweet sixteen, de tijd van scooters en uitgaan... met deze wenskaart begint dit tijdperk! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Van harte 11 jaar

3,00 excl. BTW
Elf jaar, de leeftijd tussen basisschool en middelbare school. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Van harte 12 jaar

3,00 excl. BTW
Twaalf jaar en steeds wat wijzer. Nu al op de middelbare school! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle kaarten zijn per stuk in folie verpakt.

Van harte 15 jaar

3,00 excl. BTW
Nog een jaartje en dan...... brommer rijden, verkering, van alles uitproberen....wat een fantastische leeftijd! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Gefeliciteerd, 10 jaar!

3,00 excl. BTW
Het eerste jaar als tiener! 10 kaarsjes om uit te blazen! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.