Resultaat 1–12 van de 64 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
piep piep hoera kaartje met kuikentjes
Sluiten

Piep, piep, hoera!

3,00 excl. BTW
Vijf schattige kuikentjes die jou een fijne verjaardag piepen! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart met de tekst:"Zie ik het goed? Ben jij jarig?!"met een getekende giraffe die het eens goed bekijkt
Sluiten

Zie ik het goed? ben jij jarig?!

3,00 excl. BTW
Zie ik het goed? Ben jij jarig?! Dan krijg je deze leuke wenskaart. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
kaartje gefeliciteerd hondje
Sluiten

Jarig zijn betekent: ……

3,00 excl. BTW
Deze wenskaart betekent dat je jarig bent! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Van harte 17 jaar

3,00 excl. BTW
Zeventien jaar, de tijd van scooters en uitgaan... met deze wenskaart begint dit tijdperk! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart feestje met allerlei getekende dieren voor de jeugdige jarige
Sluiten

Feestje!

3,00 excl. BTW
Voor de jeugdige jarige deze schattige verjaardagskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart wit met zwart 10 jaar
Sluiten

10 jaar, gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Het eerste jaar als tiener! 10 kaarsjes om uit te blazen! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Deze wenskaart is voor de jarige fietser! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart jij bent jarig met afbeelding lama
Sluiten

Jij bent jarig

3,00 excl. BTW
Een fijne verjaardag met deze vrolijke wenskaart! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.
wenskaart happy birthday met vlaggetjes rood en blauw
Sluiten

Vierkante kaart “At home”

3,60 excl. BTW
Een mooie kaart van de serie At Home uit de bekende collectie With Marieke. Prijs en levering per set van zes stuks. Alle wenskaarten zijn per stuk in folie verpakt.
zwart witte wenskaart een muziekale verjaardag gewenst
Sluiten

Een muzikale verjaardag gewenst

3,00 excl. BTW
Voor de muzikale jarige kun je deze bijpassende wenskaart sturen! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.
getekende wenskaart met gekleurde balonnen en confetti
Sluiten

Quincy gefeliciteerd

5,70 excl. BTW
Prachtige wenskaart uit de serie Quincy met de tekst "Van harte gefeliciteerd" aan de binnenzijde. Prijs en levering per 6 stuks, per wenskaart verpakt in folie en inclusief beige envelop.
wenskaart verjaardag met computer smartphone en tablet
Sluiten

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

3,00 excl. BTW
Een felicitatiekaart voor de bellende en appende jarige! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.