Resultaat 1–12 van de 113 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
Sluiten

Hartelijk gefeliciteerd 85 jaar

3,00 excl. BTW
Een felicitatie voor de 85-jarige met deze wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart met ballonnen taart en cadeaus 21 jaar
Sluiten

Van harte 21 jaar

3,00 excl. BTW
Waarschijnlijk geen 21 kaarsjes op je taart, maar uiteraard wel een groot feest! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
kaartje verjaardag met foto van ballon met gezichtje
Sluiten

Gefeliciteerd met je verjaardag

3,00 excl. BTW
Wat een vrolijke kleurrijke wenskaart voor de jarige job! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
45 jaar van harte met chocola, rozen en een viool
Sluiten

Van harte 45 jaar

3,00 excl. BTW
Met chocola, rozen en een viool je 45e levensjaar in, wat wil je nog meer? Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart happy birthday met vlaggetjes rood en blauw
Sluiten

Vierkante kaart “At home”

3,60 excl. BTW
Een mooie kaart van de serie At Home uit de bekende collectie With Marieke. Prijs en levering per set van zes stuks. Alle wenskaarten zijn per stuk in folie verpakt.
wenskaart oranje jarig
Sluiten

Jarig

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25
wenskaart van harte gefeliciteerd 50 jaar
Sluiten

Van harte 50 jaar

3,00 excl. BTW
Deze kaart voor de jarige Abraham of Sarah! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Daar kun je op proosten, jarige! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaarten verjaardag bestellen met voetbal en stadion
Sluiten

Gefeliciteerd met je verjaardag

3,00 excl. BTW
Voor de voetballiefhebber deze feestelijke wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Jarig vandaag! daar drinken we op!!!

3,00 excl. BTW
Proost! We drinken een biertje op jouw verjaardag! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
getekende wenskaart geel met een clown
Sluiten

Quincy verjaardag

5,70 excl. BTW
Prachtige wenskaart uit de serie Quincy met de tekst "Van harte gefeliciteerd met je verjaardag" aan de binnenzijde. Prijs en levering per 6 stuks, per wenskaart verpakt in folie en inclusief beige envelop.
Sluiten

Een jaartje ouder… dat zit wel snor!

3,00 excl. BTW
Met deze vrolijke wenskaart fleur je de verjaardag nog meer op!. Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.