Resultaat 1–12 van de 73 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
Wenskaart Laura's Secret 3D jongen 3 jaar
Sluiten

Laura’s Secret 3D 3 jaar jongen

7,50 excl. BTW
Een leuke wenskaart voor een jongen van 3! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart hartelijk gefeliciteerd met computer
Sluiten

Hartelijk gefeliciteerd

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25
Wenskaart met de tekst:"Zie ik het goed? Ben jij jarig?!"met een getekende giraffe die het eens goed bekijkt
Sluiten

Zie ik het goed? ben jij jarig?!

3,00 excl. BTW
Zie ik het goed? Ben jij jarig?! Dan krijg je deze leuke wenskaart. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Felicitatiekaart met de tekst gefelicitaart met je verjaardag om zelf het aantal jaren in te vullen en de afbeelding van een getekend gebakje met vogeltjes eromheen
Sluiten

Gefelicitaart met je … verjaardag

3,00 excl. BTW
Gefelicitaart met je ... verjaardag! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart voor de jonge jarige met een aapje die een kadootje vast houdt
Sluiten

Een heel fijne verjaardag!

3,00 excl. BTW
Wat een gezellige wenskaart voor de jonge jarige! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart little square een mega verjaardag met een enorm broodje hamburger
Sluiten

Een mega verjaardag

4,50 excl. BTW
Een megaburger wenskaart voor de jarige! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart at home happy birthday
Sluiten

Vierkante kaart “At home”

3,60 excl. BTW
Een mooie kaart van de serie At Home uit de bekende collectie With Marieke. Prijs en levering per set van zes stuks. Alle wenskaarten zijn per stuk in folie verpakt.
Sluiten

Van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Feesten, dansen, genieten!!! Je verjaardag kan beginnen! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt. .
Wenskaart Laura's Secret 3D meisje 1 jaar
Sluiten

Laura’s Secret 3D 1 jaar meisje

7,50 excl. BTW
Een leuke wenskaart voor een meisje van 1! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
kaartje van harte gefeliciteerd met parapluutjes
Sluiten

Zonnebloem wenskaart gefeliciteerd

5,70 excl. BTW
Deze vrolijke parapluutjes maken de verjaardag compleet. Wenskaart met tekst Van harte gefeliciteerd. Levering en prijs per 6 stuks, per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop.
wenskaart voor een sportieve jarige man met voetbal in de hand
Sluiten

A4 verjaardag voetbal

11,70 excl. BTW
Vrolijke A4 wenskaart uit de A4 collectie, met gekleurde binnendruk (tweede en derde afbeelding). Prijs en levering per 6 stuks (€1,95 per stuk). Per wenskaart inclusief witte envelop verpakt in folie.
Sluiten

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag

3,00 excl. BTW
Een perfecte kaart voor de liefhebber van vrachtwagens. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.