Resultaat 1–12 van de 153 resultaten wordt getoond

Relax!!! je bent jarig!

3,00 excl. BTW
Een beetje tuinieren mag natuurlijk altijd op je verjaardag! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Hartelijk gefeliciteerd, een fijne verjaardag toegewenst met deze vrolijke wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag

3,00 excl. BTW
Met deze wenskaart begint jouw verjaardag pas echt goed! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.    

Jarig?

3,00 excl. BTW
Het feest kan beginnen met deze vrolijke wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Jarige, je bent als een fles wijn… hoe ouder, hoe beter! Hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Deze grappige wenskaart is voor de wijndrinkers onder ons! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Relax!! Je bent vandaag jarig! Van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een grappige wenskaart voor de jarige job. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Sarah! hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Live begins at 50! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Sarah, relax!!! Je bent 50 jaar geworden! Hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Vandaag is het zeker belangrijk om het rustig aan te doen! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

Abraham, je bent in elk geval een echte knaller! gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Abraham, deze grappige wenskaart op je 50e verjaardag! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Abraham! hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Abraham, op je 50ste nog zo sportief Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

Laaaang zal je leven! …….

3,00 excl. BTW
Een felicitatiekaart voor de jaaaaaaaaaarige! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Happy Birthday

3,00 excl. BTW
Een feestelijke kaart voor een feestelijke gebeurtenis! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.