Resultaat 1–12 van de 48 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
Sale
Adios wenskaart felicitatie met applicaties en afbeelding van 3 vogeltjes op een tak met allemaal een cadeautje in hun snavel
Sluiten

ADIOS applicatiekaart hartelijk gefeliciteerd

6,90 5,70 excl. BTW
Deze vogeltjes komen cadeautjes brengen voor de jarige! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart weer een jaar knapper met aap als motorrijder
Sluiten

Weer een jaar knapper!

3,00 excl. BTW
Familie van deze aap? Toch een fijne verjaardag gewenst!!!! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
verjaardagskaart met paarden en veulen in een weiland
Sluiten

Jarige… van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Voor de jarige paardenliefhebber deze mooie wenskaart! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.
hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag kaartje met kat of poes
Sluiten

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag

3,00 excl. BTW
Een verjaardagsknuffel van dit schattige poesje! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart jarig met een dolfijn in het water
Sluiten

Jarig!

3,00 excl. BTW
Voor een dolfijne verjaardag deze wenskaart met...... uiteraard een dolfijn! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sale
Adios wenskaart felicitatie met applicaties en afbeeldingen van vlinders rondom een bloemenstruik
Sluiten

ADIOS applicatiekaart van harte gefeliciteerd

6,90 5,70 excl. BTW
Een bloem- en dierrijke felicitatiekaart voor de jarige! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart met een koe een loeigoeie verjaardag
Sluiten

Een loeigoeie verjaardag

3,00 excl. BTW
Mag deze koe ook op jouw verjaardag komen? Of is het een stier? Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sale
Adios wenskaart felicitatie aap beest uithangen
Sluiten

ADIOS applicatiekaart gefeliciteerd, vandaag mag jij de beest uithangen

6,90 5,70 excl. BTW
Lekker de beest uithangen op jouw verjaardag! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart Laura's Secret 3D felicitatie met de tekst "loeigoeie verjaardag" met de afbeelding van een koe die op twee feesttoeters blaast
Sluiten

Laura’s Secret 3D loeigoeie verjaardag

7,50 excl. BTW
Met deze vrolijke 3D-wenskaart begint je verjaardag pas echt! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
kunstige wenskaart vanh arte met getekende hond met pakketje
Sluiten

Quincy van harte

5,70 excl. BTW
Prachtige wenskaart uit de serie Quincy met de tekst "Gefelciteerd!" aan de binnenzijde. Prijs en levering per 6 stuks, per wenskaart verpakt in folie en inclusief beige envelop.
Sale
Adios wenskaart felicitatie kinderkaart met vijf beestjes met een muziekinstrument
Sluiten

ADIOS applicatiekaart hartelijk gefeliciteerd

6,90 5,70 excl. BTW
Deze vrolijke muzikale wenskaart voor de jarige, het feest kan nu pas echt beginnen! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sale
Adios wenskaart felicitatie
Sluiten

ADIOS applicatiekaart party time

6,90 5,70 excl. BTW
Dit is hondje is wel in voor een feestje op jouw verjaardag! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.