Resultaat 1–12 van de 173 resultaten wordt getoond

1 jaar van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Voor de peuter van 1 jaar deze vrolijke kaart om zijn allereerste verjaardag op te fleuren! Prijs en levering per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Gefeliciteerd 2 jaar

3,00 excl. BTW
2 jaar al weer.......die kleine deugniet is al niet zo klein meer! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Van harte 18 jaar

3,00 excl. BTW
Meerderjarig: tijd voor een feestje! En dat begint uiteraard met sturen van deze kaart. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Hartelijk gefeliciteerd 16 jaar!

3,00 excl. BTW
Sweet sixteen, de tijd van scooters en uitgaan... met deze wenskaart begint dit tijdperk! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Van harte 11 jaar

3,00 excl. BTW
Elf jaar, de leeftijd tussen basisschool en middelbare school. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Gefeliciteerd 3 jaar!

3,00 excl. BTW
Al bijna geen peuter meer, op naar de basisschool! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Gefeliciteerd 5 jaar

3,00 excl. BTW
Vijf kaarsjes op je taart, blazen maar! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Van harte 12 jaar

3,00 excl. BTW
Twaalf jaar en steeds wat wijzer. Nu al op de middelbare school! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle kaarten zijn per stuk in folie verpakt.

Van harte 15 jaar

3,00 excl. BTW
Nog een jaartje en dan...... brommer rijden, verkering, van alles uitproberen....wat een fantastische leeftijd! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Hartelijk gefeliciteerd 7 jaar!

3,00 excl. BTW
Alweer 7 jaar, waar blijft de tijd? Gefeliciteerd met je verjaardag! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

40 jaar! hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Fotolijst met je 40e levensjaar in, wat wil je nog meer? Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Hartelijk gefeliciteerd 50 jaar!

3,00 excl. BTW
Deze kaart voor de jarige Abraham of Sarah! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.