Resultaat 1–12 van de 641 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
felicitatie wenskaart met kleurrijke bloemen
Sluiten

Gefeliciteerd

5,70 excl. BTW
Super-de-luxe wenskaart uit de Cardeau Collectie, met glitters en in 3D. Prijs en levering per 6 stuks (€0,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop. Aan de achterzijde is de wenskaart voorzien van een prijs van €2,99
Sale
Adios wenskaart felicitatie met de tekst hartelijk gefeliciteerd met een tuintafel met allerlei attributen en een koolmeesje
Sluiten

ADIOS applicatiekaart hartelijk gefeliciteerd

6,90 5,70 excl. BTW
Deze mooie wenskaart voor de jarige, het feest kan nu pas echt beginnen! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sale
Adios wenskaart felicitatie met de tekst "cheers to you" met afbeeldingen van een heleboel biertjes
Sluiten

ADIOS applicatiekaart cheers to you!

6,90 5,70 excl. BTW
Een leuke wenskaart voor de man of vrouw die zijn birthday viert! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Gefeliciteerd 50 jaar

3,00 excl. BTW
50 jaar, wat een bijzondere leeftijd blijft het toch! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Leeftijdskaart drieklap 80 jaar

7,50 excl. BTW
80 jaar alweer! Met deze drieklapskaart begint de verjaardag in ieder geval goed! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Drieklapkaart 40 jaar voor een man
Sluiten

Leeftijdskaart drieklap 40 jaar man

7,50 excl. BTW
40 jaar alweer! Met deze drieklapskaart begint de verjaardag in ieder geval goed! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart 40 jaar, gefeliciteerd
Sluiten

Van harte 40 jaar

3,00 excl. BTW
Met ballonnen, taart en cadeaus je 40e levensjaar in, wat wil je nog meer? Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart hartelijk gefeliciteerd bierpul met bier
Sluiten

Hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Proost! We drinken een biertje op jouw verjaardag! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Leeftijdskaart drieklap 16 jaar jongen

7,50 excl. BTW
16 jaar alweer! Met deze drieklapskaart begint de verjaardag in ieder geval goed! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sale
Adios wenskaart felicitatie met in vrolijk getekende letters "gefeliciteerd"
Sluiten

ADIOS applicatiekaart gefeliciteerd

6,90 5,70 excl. BTW
Deze vrolijke wenskaart voor de jarige, het feest kan nu pas echt beginnen! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Verjaardagskaart luxe met gekleurde binnendruk en gekleurde envelop
Sluiten

Luxe wenskaart verjaardag met gekleurde binnendruk

5,70 excl. BTW
Met deze stoere felicitatiekaart begint je verjaardag pas echt goed! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief gekleurde envelop in folie verpakt.
Wenskaart van harte gefeliciteerd met de afbeelding van een zonnebloem en een vogel
Sluiten

Van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Met deze vogel begint je verjaardag pas echt goed! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.