Resultaat 1–12 van de 641 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
Sluiten

Abraham 50 jaar

3,00 excl. BTW
Nog steeds een echte knaller op je 50e! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart met de tekst: "jarige, we zijn er als de kippen bij om je te feliciteren" met allemaal grappige kippen
Sluiten

Jarige, we zijn er als de kippen bij om je te feliciteren

3,00 excl. BTW
Deze kippen komen eraan om jouw te feliciteren! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
prinsesje gefeliciteerd wenskaart met prinses en paardje
Sluiten

A4 verjaardag kind

11,70 excl. BTW
Vrolijke A4 wenskaart uit de A4 collectie, met gekleurde binnendruk (tweede en derde afbeelding) en kleurplaatje aan de binnenzijde. Prijs en levering per 6 stuks (€1,95 per stuk). Per wenskaart inclusief witte envelop verpakt in folie.
Sluiten

Oeps! Te laat, alsnog van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een verlate verjaardagswens met deze vrolijke wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart Laura's Secret 3D felicitatie met de tekst "fijne verjaardag" met de afbeeldingen van een laars, een naaldhak en een tasje
Sluiten

Laura’s Secret 3D fijne verjaardag

7,50 excl. BTW
Met deze vrolijke 3D-wenskaart begint je verjaardag pas echt! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Van harte 19 jaar

3,00 excl. BTW
Het laatste jaar van het tiener zijn is aangebroken, van harte gefeliciteerd! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart gefelicitaart met een krokodil die een taart op zijn rug heeft
Sluiten

Van harte gefelicitaart

3,00 excl. BTW
Deze krokodil komt jouw verjaardag opleuken met een mooie taart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Leeftijdskaart drieklap 16 jaar jongen

7,50 excl. BTW
16 jaar alweer! Met deze drieklapskaart begint de verjaardag in ieder geval goed! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart Laura's Secret 3D 95 jaar met afbeeldingen van champagne en een cadeau
Sluiten

Laura’s Secret 3D 95 jaar

7,50 excl. BTW
95 jaar alweer! Met deze mooie kaart begint uw verjaardag in ieder geval goed! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart voor een jarige met bloemen patroon
Sluiten

Jarig!

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie, met een kleine envelop aan de voorzijde om nog een extra boodschap of geld in te stoppen. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25

Hartelijk gefeliciteerd!

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie met ovale stans ter plaatse van de tekst. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25
verjaardagskaart met vrouw die tennis speelt relax
Sluiten

Relax!!! het is je verjaardag, hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Lekker relaxen op je verjaardag mag natuulijk altijd...! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.