Resultaat 1–12 van de 77 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
wenskaart jubileum van harte gefeliciteerd
Sluiten

Jubileum, van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Met deze wenskaart wens je iemand een fijn jubileum toe! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

40 jaar getrouwd

3,00 excl. BTW
Een fleurige wenskaart voor het robijnen bruidspaar. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
kaartje voor bruidspaar met twee witte stoeltjes en een rode roos
Sluiten

Foto bruidssluier

5,70 excl. BTW
Een wenskaart voor elke gelegenheid. Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart met gouden ballonnen voor een 60-jarig huwelijkspaar
Sluiten

60 jaar getrouwd

3,00 excl. BTW
Een schitterende kaart voor een diamanten huwelijk! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart getrouwd met geblokt patroon
Sluiten

Getrouwd!

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie, met een kleine envelop aan de voorzijde om nog een extra boodschap of geld in te stoppen. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25
wenskaart delfts blauw voor huwelijk
Sluiten

Huwelijk

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart in Delfts Blauw met gekleurde binnendruk (tweede afbeelding) uit de Cardeau Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop. Aan de achterzijde is de wenskaart voorzien van een prijs van €2,25
Sluiten

50 jaar getrouwd

3,00 excl. BTW
Een wenskaart met een drankje voor het gouden bruidspaar! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
invulbare wenskaart voor trouwdag bloemen aan de deur
Sluiten

… jaar getrouwd

3,00 excl. BTW
Vul zelf het aantal huwelijksjaren in op deze fleurige wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaarten zoveel jaar getrouwd met gieter en bloemen
Sluiten

… Jaar getrouwd

4,50 excl. BTW
Al die tijd al een paar, dat verdient een wenskaartje! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart 25 jaar getrouwd met gouden letters en rozen
Sluiten

25 jaar getrouwd

3,00 excl. BTW
Wat een mooie wenskaart voor dit zilveren jubileum! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart trouwerij gefeliciteerd met beertjes in trouwkostuum
Sluiten

A4 huwelijk beertjes

11,70 excl. BTW
Vrolijke A4 wenskaart uit de A4 collectie, met gekleurde binnendruk (tweede en derde afbeelding) aan de binnenzijde. Prijs en levering per 6 stuks (€1,95 per stuk). Per wenskaart inclusief witte envelop verpakt in folie.
wenskaart hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk. grijs met roze hartjes
Sluiten

Hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk

3,00 excl. BTW
Samen de toekomst tegemoet op deze vrolijke wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.