Resultaat 1–12 van de 13 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
Wenskaart jullie worden papa en mama, gefeliciteerd met een avocado in tweeën
Sluiten

Jullie worden papa & mama, gefeliciteerd!

3,00 excl. BTW
Het duurt niet lang meer voordat die kleine op de wereld verschijnt! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart in verwachting met gekleurde stippen
Sluiten

In verwachting

3,00 excl. BTW
Wat een leuke wenskaart voor het nieuw te verwachten wereldwonder en zijn ouders! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart in verwachting
Sluiten

In verwachting, gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Die buik begint al aardig te groeien......... Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sale
Adios wenskaart een baby op komst
Sluiten

ADIOS applicatiekaart hoera, een baby op komst!

6,90 5,70 excl. BTW
Heel veel lusten maar ook heel veel lasten! Hoe mooi kan het leven zijn?! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Luxe wenskaart gefeliciteerd met jullie zwangerschap met een afwerking van stansapplicaties en goudfolie
Sluiten

Cardeau luxe wenskaart hartelijk gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart met stans-applicaties en goudfolie. Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart in verwachting handen op een buik
Sluiten

In verwachting

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart met een mooi gedicht en gekleurde binnendruk (tweede afbeelding) uit de Cardeau Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop. Aan de achterzijde is de wenskaart voorzien van een prijs van €2,25
Sluiten

Jullie worden papa en mama

3,00 excl. BTW
Laat die kleine maar komen met deze schattige wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart zwanger in de kleur paars
Sluiten

Zwanger!

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25
Wenskaart Laura's Secret 3D hoera zwanger
Sluiten

Laura’s Secret 3D hoera, zwanger

7,50 excl. BTW
Het buikje begint al te groeien en de wieg en knuffels staan al klaar! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
goedkope wenskaarten een kleinkind op komst, van harte gefeliciteerd
Sluiten

Kleinkind op komst, gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Opa en oma kunnen niet wachten tot het zover is! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Blanco babyhand

5,70 excl. BTW
Wat een klein handje nog.... op deze wenskaart voor elke gelegenheid . Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart Laura's Secret 3D kindje op komst
Sluiten

Laura’s Secret 3D een kindje op komst

7,50 excl. BTW
Het buikje begint al te groeien, nog even wachten en het kleine geluk is er! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.