Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond

Jullie worden papa en mama

3,00 excl. BTW
Laat die kleine maar komen met deze schattige wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Jullie worden papa en mama hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Die buik begint al aardig te groeien......... Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

In verwachting

3,00 excl. BTW
Wat een leuke wenskaart voor het nieuw te verwachten wereldwonder en zijn ouders! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Kleinkind op komst, gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Opa en oma kunnen niet wachten tot het zover is! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Zonnebloem wenskaart zwanger

5,70 excl. BTW
Wat een mooie tijd, zwanger zijn. Feliciteer de ouders met deze mooie wenskaart. Wenskaart met tekst in zilverfolie. Levering en prijs per 6 stuks, per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop.

In verwachting

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart met een mooi gedicht en gekleurde binnendruk (tweede afbeelding) uit de Cardeau Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop. Aan de achterzijde is de wenskaart voorzien van een prijs van €2,25

Zwanger!

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25

In verwachting van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Het duurt niet lang meer voordat die kleine op de wereld verschijnt! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Blanco babyhand

5,70 excl. BTW
Wat een klein handje nog.... op deze wenskaart voor elke gelegenheid . Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Laura’s Secret 3D een kindje op komst

7,50 excl. BTW
Het buikje begint al te groeien, nog even wachten en het kleine geluk is er! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Laura’s Secret 3D hoera, zwanger

7,50 excl. BTW
Het buikje begint al te groeien en de wieg en knuffels staan al klaar! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Cardeau luxe wenskaart hartelijk gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart met stans-applicaties en goudfolie. Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.