Toont alle 9 resultaten

Filters
Weergeven 9 24 36
Sluiten

In verwachting, van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Wat een schattige wenskaart voor het nieuw te verwachten wereldwonder en zijn ouders! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart zwanger in de kleur paars
Sluiten

Zwanger!

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25
wenskaart zwanger met foto van buik en knuffel
Sluiten

Zonnebloem wenskaart zwanger

5,70 excl. BTW
Wat een mooie tijd, zwanger zijn. Feliciteer de ouders met deze mooie wenskaart. Wenskaart met tekst in zilverfolie. Levering en prijs per 6 stuks, per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop.
Sluiten

In verwachting, gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Die buik begint al aardig te groeien......... Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

In verwachting

3,00 excl. BTW
Laat die kleine maar komen met deze schattige wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Blanco babyhand

5,70 excl. BTW
Wat een klein handje nog.... op deze wenskaart voor elke gelegenheid . Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
goedkope wenskaarten een kleinkind op komst met babypakje
Sluiten

Kleinkind op komst

3,00 excl. BTW
Opa en oma kunnen niet wachten tot het zover is! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart in verwachting handen op een buik
Sluiten

In verwachting

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart met een mooi gedicht en gekleurde binnendruk (tweede afbeelding) uit de Cardeau Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop. Aan de achterzijde is de wenskaart voorzien van een prijs van €2,25
goedkope wenskaart in verwachting
Sluiten

In verwachting, hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Het duurt niet lang meer voordat die kleine op de wereld verschijnt! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.