Resultaat 1–12 van de 61 resultaten wordt getoond

Een zoon!

3,00 excl. BTW
Alles blauw en wit.... een mooie wenskaart voor de geboorte van een zoon! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

‘t Is een jongen! gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Wat een schattig kaartje voor de geboorte van een zoon! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

Een zoon geboren!

3,00 excl. BTW
Een jongen, dat betekent blauw met witte muisjes! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een zoon

3,00 excl. BTW
Een vrolijke wenskaart voor een vrolijke gebeurtenis! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

Het is een jongen, hartelijk gefeliciteerd!

3,00 excl. BTW
Wat een vrolijke wenskaart om de geboorte van een jongetje te vieren! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

Van harte gefeliciteerd een zoon

3,00 excl. BTW
Een schattig blauw kaartje om de geboorte van een jongetje te vieren! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een broertje! hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een broertje erbij, nu kun jij de grote broer of zus gaan spelen! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Hiep hiep hoera! een zoon, van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
De waslijn met kleertjes hangt al klaar voor dit stoere jongetje! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

‘t Is een jongen! gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Alles blauw, dat betekent een zoon. Van harte gefeliciteerd! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.  

‘T is een… Jongen!

3,00 excl. BTW
Alles blauw, dan moet het wel een jongetje zijn! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

Een zoon! gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een vrolijke kaart om te vieren dat er een jongetje is geboren! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Vierkante kaart “At home” (boy)

3,60 excl. BTW
Een mooie kaart uit de serie At Home uit de bekende collectie With Marieke. Prijs en levering per set van zes stuks. Alle wenskaarten zijn per stuk in folie verpakt.