Resultaat 1–12 van de 61 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
wenskaart hoea een jongen blauw met kinderwagen
Sluiten

Hoera, een jongen!

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25
wenskaart baby boy met hartjes
Sluiten

Baby boy 3D

5,70 excl. BTW
Super-de-luxe wenskaart uit de Cardeau Collectie, met glitters en in 3D. Prijs en levering per 6 stuks (€0,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop. Aan de achterzijde is de wenskaart voorzien van een prijs van €2,99
Luxe wenskaart uit de serie Baby Bear
Sluiten

Baby bear luxe wenskaart hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de serie Baby Bear. Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart Laura's Secret 3D geboorte zoon
Sluiten

Laura’s Secret 3D een lief klein jongetje

7,50 excl. BTW
Een leuke kaart voor de geboorte van een zoon! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart een zoon geboren
Sluiten

Een zoon geboren! gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Wat een schattig kaartje voor de geboorte van een zoon! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.
Luxe wenskaart geboorte zoon met een afwerking van stansapplicaties en zilverfolie
Sluiten

Cardeau luxe wenskaart hartelijk gefeliciteerd met jullie prachtige zoon!

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart met stans-applicaties en zilverfolie. Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
mooie wenskaart Boy blauw geruit
Sluiten

Vierkante kaart “At home” (boy)

3,60 excl. BTW
Een mooie kaart uit de serie At Home uit de bekende collectie With Marieke. Prijs en levering per set van zes stuks. Alle wenskaarten zijn per stuk in folie verpakt.
wenskaart delfts blauw baby hoera een zoon
Sluiten

Hoera! een zoon!

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart in Delfts Blauw met gekleurde binnendruk (tweede afbeelding) uit de Cardeau Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop. Aan de achterzijde is de wenskaart voorzien van een prijs van €2,25
Sale
Adios wenskaart een zoon, gefeliciteerd blauwe luchtballon
Sluiten

ADIOS applicatiekaart een zoon! gefeliciteerd

6,90 5,70 excl. BTW
Een zoon geboren, dat verdient zo'n leuk wenskaartje! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart een zoon handen die baby vasthouden
Sluiten

Zonnebloem wenskaart zoon

5,70 excl. BTW
Wat een klein koppie in die grote handen! Wenskaart met tekst in zilverfolie. Levering en prijs per 6 stuks, per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop.
Luxe wenskaart hoera een zoon met sokjes aan een strikje
Sluiten

Cardeau luxe wenskaart hoera! een zoon!

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart met een 3D-applicatie. Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

A4 een zoon! gefeliciteerd

11,70 excl. BTW
Grappige A4 wenskaart voor de geboorte van een zoon, met gekleurde binnendruk zonder tekst. Prijs en levering per 6 stuks (€1,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie en inclusief gele envelop.