Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

‘t is een meisje hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een meisje, dat word alles roze Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een dochter!

3,00 excl. BTW
Een vrolijk kaart voor die kleine meid! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een kleindochter! Van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Opa en/of oma hebben er een kleindochter bij! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een kleindochter, gefeliciteerd!

3,00 excl. BTW
Deze vrolijke wenskaart voor een trotse opa en oma. Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleindochter

3,00 excl. BTW
Opa en/of oma hebben er eentje bij om op te passen! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een kleindochter, hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Het is een meisje, opa en oma kunnen hun geluk niet op! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een kleindochter geboren! Hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
De tijd van oppassen is aangebroken! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een kleinkind, van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Deze vrolijke wenskaart kan voor zowel een kleinzoon als een kleindochter. Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

Een kleinkind, hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Niets mooier dan de geboorte van je kleinkind! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een kleinkind, gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Deze wenskaart kondigt de geboorte van een kleinkind aan! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een kleinkind! Van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Luiers verschonen, flesjes geven, alles komt weer terug! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een kleinkind, van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Wel de lusten, niet de lasten. Hoe mooi kan het leven zijn? Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.