Resultaat 1–12 van de 56 resultaten wordt getoond

‘t Is een… meisje!

3,00 excl. BTW
Een vrolijke kaart om te vieren dat er een meisje geboren is! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een dochter geboren!

3,00 excl. BTW
De ooievaar is langs geweest en heeft een schattig klein meisje gebracht! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

‘t is een meisje hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een meisje, dat word alles roze Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

‘T is een meisje van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een klein meisje, van harte gefeliciteerd! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een dochter! hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een vrolijke wenskaart voor een vrolijke gebeurtenis! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een dochter geboren!

3,00 excl. BTW
Tijd voor beschuit met roze muisjes want er is een dochter geboren! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Van harte gefeliciteerd, een dochter!

3,00 excl. BTW
Wat een vrolijke wenskaart voor een net zo vrolijke gebeurtenis! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een dochter!

3,00 excl. BTW
Een vrolijk kaart voor die kleine meid! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

‘t Is een meisje! hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een dochter geboren! Dat betekent alles in het roze! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

Een zusje! hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een zusje geboren, nu kun je eindelijk grote broer of zus gaan spelen! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

‘t Is een meisje, hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Dat betekent veel beschuitjes smeren, hhhhmmhhhmm! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

Vierkante kaart “At home” (girl)

3,60 excl. BTW
Een mooie kaart uit de serie At Home uit de bekende collectie With Marieke. Prijs en levering per set van zes stuks. Alle wenskaarten zijn per stuk in folie verpakt.