Resultaat 1–12 van de 55 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
wenskaart met een ooievaar en tekst
Sluiten

Een dochter!

5,70 excl. BTW
Super-de-luxe wenskaart uit de Cardeau Collectie, met glitters en in 3D. Prijs en levering per 6 stuks (€0,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop. Aan de achterzijde is de wenskaart voorzien van een prijs van €2,99
Wenskaart Laura's Secret 3D meisje! voor de geboorte van een dochter
Sluiten

Laura’s Secret 3D hoera een dochter, van harte gefeliciteerd!

7,50 excl. BTW
Een leuke kaart voor de geboorte van een dochter! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart little square een dochter
Sluiten

Een dochter! hartelijk gefeliciteerd

4,50 excl. BTW
Een dochter geboren, dat betekent beschuit met roze-witte muisjes! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter
Sluiten

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter

3,00 excl. BTW
Een klein meisje, van harte gefeliciteerd! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sale
Adios wenskaart it's a girl ballon
Sluiten

ADIOS applicatiekaart it’s a girl

6,90 5,70 excl. BTW
Een dochter geboren, dat verdient zo'n leuk wenskaartje! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart een dochter met handen die een baby vasthouden
Sluiten

Zonnebloem wenskaart dochter

5,70 excl. BTW
Het is een meisje, tijd om allemaal roze dingen te kopen! Wenskaart met tekst in zilverfolie. Levering en prijs per 6 stuks, per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop.
wenskaart hoera een meisje roze met kinderwagen
Sluiten

Hoera, een meisje!

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25
wenskaart delfts blauw hoera een dochter
Sluiten

Hoera! een dochter!

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart in Delfts Blauw met gekleurde binnendruk (tweede afbeelding) uit de Cardeau Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop. Aan de achterzijde is de wenskaart voorzien van een prijs van €2,25
Wenskaart klein formaat uit de serie Brigitte Berg
Sluiten

Wenskaartje klein formaat a baby girl!

4,50 excl. BTW
Een leuk klein wenskaartje 9x14cm om de ouders te feliciteren. Prijs per set van tien wenskaartjes en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart een dochter! gefeliciteerd met beschuit met roze-witte muisjes
Sluiten

Een dochter! gefeliciteerd

4,50 excl. BTW
Een dochter geboren, feliciteer de ouders met deze heugelijke gebeurtenis! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart een meisje, van harte gefeliciteerd met een roze jurkje
Sluiten

‘t Is een meisje, van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Het jurkje hangt al klaar voor die kleine meid! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart Laura's Secret 3D een meisje
Sluiten

Laura’s Secret 3D geboorte dochter

7,50 excl. BTW
Een leuke kaart voor de geboorte van een dochter! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.