Toont alle 6 resultaten

Filters
Weergeven 9 24 36
wenskaart met foto van baby met kleine sokjes van harte gefeliciteerd
Sluiten

Geboorte baby

3,00 excl. BTW
Een baby geboren, de mooiste tijd van het ouderschap is aangebroken! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Blanco babyhand

5,70 excl. BTW
Wat een klein handje nog.... op deze wenskaart voor elke gelegenheid . Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
dieren wenskaart gefeliciteerd met jullie baby
Sluiten

A4 baby

11,70 excl. BTW
Grappige A4 wenskaart uit de A4 collectie, met gekleurde binnendruk (tweede en derde afbeelding). Prijs en levering per 6 stuks (€1,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie en inclusief gele envelop.
Sluiten

Baby geboren

3,00 excl. BTW
De ooievaar heeft een schattige baby gebracht! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.  
Sluiten

Een baby geboren! van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een vrolijk kaartje voor de kleine baby Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart met sterretjes voor een baby op komst
Sluiten

Een baby op komst!

3,00 excl. BTW
Leuke wenskaart voor de zwangerschap van zowel een jongen als een meisje. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.