Resultaat 1–12 van de 174 resultaten wordt getoond

‘t Is een… meisje!

3,00 excl. BTW
Een vrolijke kaart om te vieren dat er een meisje geboren is! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een zoon!

3,00 excl. BTW
Alles blauw en wit.... een mooie wenskaart voor de geboorte van een zoon! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

In verwachting

3,00 excl. BTW
Wat een leuke wenskaart voor het nieuw te verwachten wereldwonder en zijn ouders! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een kleindochter! Van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Opa en/of oma hebben er een kleindochter bij! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een kleindochter, gefeliciteerd!

3,00 excl. BTW
Deze vrolijke wenskaart voor een trotse opa en oma. Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

‘t Is een meisje, hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Dat betekent veel beschuitjes smeren, hhhhmmhhhmm! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

Een dochter geboren!

3,00 excl. BTW
De ooievaar is langs geweest en heeft een schattig klein meisje gebracht! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een dochter! hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een meisje, dat betekent alles roze! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

‘T is een meisje van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een klein meisje, van harte gefeliciteerd! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een dochter! hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een vrolijke wenskaart voor een vrolijke gebeurtenis! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een dochter geboren!

3,00 excl. BTW
Tijd voor beschuit met roze muisjes want er is een dochter geboren! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Van harte gefeliciteerd, een dochter!

3,00 excl. BTW
Wat een vrolijke wenskaart voor een net zo vrolijke gebeurtenis! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.