Resultaat 1–12 van de 176 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
wenskaart een tweeling geboren, gefeliciteerd
Sluiten

Een tweeling geboren, gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een tweeling geboren, dat betekent dubbel luiers, dubbel wiegjes, dubbel geluk! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Luxe wenskaart uit de serie Baby Bear
Sluiten

Baby bear luxe wenskaart hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de serie Baby Bear. Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Wat een wolk van een kleinzoon

3,00 excl. BTW
Een vrolijke wenskaart voor iemand die een wolk van kleinzoon krijgt! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Een broertje! hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een broertje erbij, nu kun jij de grote broer of zus gaan spelen! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart Laura's Secret 3D geboorte zoon
Sluiten

Laura’s Secret 3D hello baby boy, hip hip hooray

7,50 excl. BTW
Een leuke kaart voor de geboorte van een zoon! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart een dochter! gefeliciteerd met beschuit met roze-witte muisjes
Sluiten

Een dochter! gefeliciteerd

4,50 excl. BTW
Een dochter geboren, feliciteer de ouders met deze heugelijke gebeurtenis! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sale
Adios wenskaart het is een jongen blauwe ballon
Sluiten

ADIOS applicatiekaart het is een jongen

6,90 5,70 excl. BTW
Een zoon geboren, dat verdient zo'n leuk wenskaartje! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
getekende wenskaart met zeehondje hoera een meisje
Sluiten

Quincy geboorte dochter

5,70 excl. BTW
Prachtige wenskaart uit de serie Quincy met de tekst "Proficiat met de geboorte van jullie dochter" aan de binnenzijde. Prijs en levering per 6 stuks, per wenskaart verpakt in folie en inclusief beige envelop.
Wenskaart een kleindochter, hartelijk gefeliciteerd met de afbeelding van een waslijn met babykleertjes eraan
Sluiten

Een kleindochter, hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Het is een meisje, opa en oma kunnen hun geluk niet op! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart baby girl met hartjes
Sluiten

Baby girl 3D

5,70 excl. BTW
Super-de-luxe wenskaart uit de Cardeau Collectie, met glitters en in 3D. Prijs en levering per 6 stuks (€0,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop. Aan de achterzijde is de wenskaart voorzien van een prijs van €2,99
Luxe wenskaart opa & oma geworden met een afwerking van stansapplicaties en zilverfolie
Sluiten

Cardeau luxe wenskaart opa & oma geworden! hartelijk gefeliciteerd!

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart met stans-applicaties en zilverfolie. Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart getekend met zeehond hoera een jongen
Sluiten

Quincy geboorte zoon

5,70 excl. BTW
Prachtige wenskaart uit de serie Quincy met de tekst "Proficiat met de geboorte van jullie zoon" aan de binnenzijde. Prijs en levering per 6 stuks, per wenskaart verpakt in folie en inclusief beige envelop.