Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Je weet wel waarom!

3,00 excl. BTW
Een kaartje om iemand te laten weten dat er aan hen gedacht wordt! Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.

Vierkante kaart “At home”

3,60 excl. BTW
Een mooie kaart van de serie At Home uit de bekende collectie With Marieke. Prijs en levering per set van zes stuks. Alle wenskaarten zijn per stuk in folie verpakt.

A4 liefde

5,40 excl. BTW
Grappige A4 wenskaart uit de Doodles collectie, met gekleurde binnendruk (tweede afbeelding). Prijs en levering per 6 stuks (€1,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie en inclusief gele envelop.

Liefde!

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart met een mooi gedicht en gekleurde binnendruk (tweede afbeelding) uit de Cardeau Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop. Aan de achterzijde is de wenskaart voorzien van een prijs van €2,25

Voor jou!

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie, met een kleine envelop aan de voorzijde om nog een extra boodschap of geld in te stoppen. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25

Love

3,90 excl. BTW
Luxe wenskaart uit de Looks Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,65 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief witte envelop. Aan de achterzijde is de folie voorzien van een prijs van €2,25

Speciaal voor jou…

3,00 excl. BTW
Speciaal voor jou deze mooie wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Dikke knuffel

4,50 excl. BTW
Dit berichtje kan natuurlijk altijd gestuurd worden! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een knuffel voor de jarige

3,00 excl. BTW
Dikke knuffel wenskaart met een kat en hond! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Een dikke knuffel!

3,00 excl. BTW
Een lekkere dikke knuffel maakt niet uit wanneer en waarom, wie wil dat nou niet?!! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Dikke knuffel voor je verjaardag

3,00 excl. BTW
Een wenskaart die je kunt sturen naar iedereen die je dierbaar is! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

Jij bent een topper

3,00 excl. BTW
Deze wenskaart kan altijd en overal gestuurd worden naar elke topper die je kent. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.