Resultaat 1–12 van de 51 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
Sluiten

Don’t forget to be happy

7,50 excl. BTW
Deze pakkende tekst om iemand een hart onder de riem de steken! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt, alle kaarten zijn in de tekst voorzien van zilver- en/of goudfolie.
Wenskaart opkikkertje speciaal voor jou met een kikker die een stapel doosjes met tissues draagt
Sluiten

Speciaal voor jou een opkikkertje

3,00 excl. BTW
Met deze wenskaart krijg je een echte opkikker! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
A4 kaart van harte beterschap met gele en witte bloemen in een glazen vaas
Sluiten

A4 van harte beterschap

11,70 excl. BTW
Bloemrijke A4 wenskaart met gekleurde binnendruk (tweede en derde afbeelding). Prijs en levering per 6 stuks (€1,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie en inclusief gele envelop.
Sluiten

Van harte beterschap

3,00 excl. BTW
Wie knapt er nu niet op van zo'n mooie kaart? Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Sterkte

3,00 excl. BTW
Een wenskaartje om iemand een hart onder de riem te steken. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sale
Volle doos assortiment bloemen cadeau kaartjes 360 stuks
Sluiten

Volle doos assortiment 250 stuks

75,00 65,00 excl. BTW
Een volle doos wenskaarten assortiment van 25 pakjes met 10 kaarten. Het assortiment bestaat uit 120 wenskaarten hartelijk gefeliciteerd mix (12 pakjes van 10) 60 blanco mix, 30 condoleance mix, 10 beterschap,  20 geboorte (jongen en meisje) en 10 nieuwe woning. Prijs per doos van 250 wenskaarten. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Van harte beterschap

3,00 excl. BTW
Met dit kaartje knap je vast snel weer op! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

In gedachte bij jullie…

3,00 excl. BTW
Een wenskaart om iemand te steunen die een moeilijke tijd beleeft. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart veel sterkte op je verjaardag oranje
Sluiten

Veel sterkte op je verjaardag

5,70 excl. BTW
Luxe wenskaart met een mooi gedicht en gekleurde binnendruk (tweede afbeelding) uit de Cardeau Collectie. Prijs en levering per 6 stuks (€0,95 per stuk) per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop. Aan de achterzijde is de wenskaart voorzien van een prijs van €2,25
wenskaart van harte beterschap met paars olifantje
Sluiten

Van harte beterschap

4,50 excl. BTW
Knap maar weer snel op met dit schattige wenskaartje! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart tuinieren met tekst van harte beterschap
Sluiten

Van harte beterschap

4,50 excl. BTW
Zodra je beter bent kun je ook snel weer tuinieren! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Van harte beterschap, knap maar snel weer op!

3,00 excl. BTW
Een grappige wenskaart om weer snel op te knappen! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.