Het grootste assortiment

Groothandelsprijzen

Volume voordeel

Veilig en snel online bestellen

Binnen 48 uur bezorgd

Wenskaarten bestellen

/
Wenskaarten bestellen

Wenskaarten bestellen bij POSkaart, groothandel in wenskaarten

Wenskaarten bestellen tegen een scherpe prijs? Poskaart is de groothandel voor al uw wenskaarten. In onze webshop kunt u diverse wenskaarten bestellen, zoals goedkope wenskaarten, luxe wenskaarten , kaartendisplay’s, maar ook dozen wenskaarten.

Poskaart is uw wenskaarten groothandel bij uitstek. Met meer dan 25 jaar ervaring staan wij garant voor service op maat. Daarnaast bieden wij zeer scherpe prijzen, voor de mooiste wenskaarten. In ons magazijn nabij Zoetermeer hebben wij een ruime voorraad aan wenskaarten. Hierdoor heeft u niet alleen een ruime keuze, maar de wenskaarten worden ook nog eens razendsnel geleverd!

Naast wenskaarten kunt u bij Poskaart ook terecht voor kaartmolens en cadeau enveloppen. Heeft u vragen? Neem gerust contact op, wij staan voor u klaar.

GOEDKOPE WENSKAARTEN

Wilt u wenskaarten bestellen, maar niet te veel betalen? Onze goedkope wenskaarten zijn prachtige kaarten, maar dan tegen een lage prijs. Poskaart heeft een ruime keus aan wenskaarten. Denk hierbij aan verjaardagskaartenbeterschapskaarten, of geboorte wenskaarten. Online wenskaarten bestellen  kan in onze wenskaarten webshop.

Wilt u voor elke gelegenheid een leuke wenskaart? Wenskaarten groothandel Poskaart heeft in de serie budget wenskaarten diverse categorieën, hierdoor heeft u voor elke gelegenheid de juiste kaart. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Poskaart? Neem vrijblijvend contact met ons op.

LUXE WENSKAARTEN EN LUXE WENSKAARTEN

Wenskaarten met een beetje extra luxe? Luxe wenskaarten zijn wenskaarten met net dat beetje extra. U kunt luxe wenskaarten bestellen per 6 stuks. Neem een kijkje in onze wenskaarten webshop.

In deze categorie heeft u een ruime keuze, maar dan met een beetje extra luxe. Wilt u een compleet assortiment, dan zijn onze kortingsacties misschien iets voor u!

Wenskaarten met korting

Korting op uw wenskaarten? Als u meer wenskaarten wilt bestellen, dan heeft Poskaart interessante tarieven voor u. Bestelt u bijvoorbeeld voor 100 euro, dan krijgt u 10% korting! Hoe meer u bestelt, hoe verder de korting oploopt. Neem snel een kijkje op onze kortingpagina, of klik hier om wenskaarten te bestellen.

KAARTMOLENS

Poskaart heeft niet alleen wenskaarten, maar ook kaartmolens in het assortiment. Op deze manier kunt u uw wenskaarten keurig presenteren. Wilt u weten welke kaartmolens er momenteel beschikbaar zijn? Neem een kijkje in onze webshop. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Poskaart, neem dan vrijblijvend contact met ons op!