Het grootste assortiment

Groothandelsprijzen

Volume voordeel

Veilig en snel online bestellen

Binnen 48 uur bezorgd

Wenskaarten bestellen bedrijven

/
Wenskaarten bestellen voor bedrijven

Wenskaarten bestellen voor bedrijven

Wilt u wenskaarten bestellen voor bedrijven? Bij wenskaarten groothandel Poskaart hebben wij alles in huis om uw bedrijf te voorzien van alle soorten wenskaarten.

Wenskaarten groothandel Poskaart is de ideale partner voor kleine, maar ook grote bedrijven. Zo kunt u een kleine voorraad wenskaarten bestellen, maar ook volle dozen en display’s met wenskaarten.

Voor grotere afnemers biedt Poskaart een aantrekkelijke staffelkorting aan. Kijk direct op onze kortingspagina!

DE VOORDELEN VAN POSKAART

Wenskaarten groothandel Poskaart biedt u veel voordelen, zo kunt u wenskaarten bestellen in vrijwel elke hoeveelheid. U kunt pakjes bestellen van 6 – 10 stuks, maar ook volle dozen behoort tot de mogelijkheden.

GOEDKOPE WENSKAARTEN EN LUXE WENSKAARTEN

Doordat wij goedkope wenskaarten aanbieden bent u als bedrijf voordelig uit. Op die manier heeft u niet alleen voordelig wenskaarten in huis voor eigen gebruik, maar ook als u deze aanbiedt in uw winkel. Hierdoor behoudt u interessante marges op uw wenskaarten. Daarnaast heeft u voor een scherpe prijs ook een assortiment luxe wenskaarten tot uw beschikking.

LOCATIEBEZOEK

Het is uiteraard ook mogelijk om een locatiebezoek met ons in te plannen. Poskaart brengt u een bezoek en bekijkt met u alle mogelijkheden van onze wenskaarten. Op die manier kunnen wij samen met u het assortiment wenskaarten zo goed en voordelig mogelijk inrichten.

CONTACT MET POSKAART

Heeft u vragen over ons assortiment of onze leveringen en diensten? Neem gerust contact met ons op! Dat kan via onze contactpagina of vul het formulier onderaan deze pagina in.