Bij POSkaart kun je voordelig wenskaarten bestellen vanaf €30,- (excl. BTW)
Vanaf €50,- (excl. BTW) wordt je bestelling GRATIS verzonden.
De getoonde prijzen zijn per SET van 6 of 10 stuks.

Resultaat 1–12 van de 1505 resultaten wordt getoond

Filters
Weergeven 9 24 36
Verjaardagskaart voor een man met de tekst gefeliciteerd met je ... verjaardag om de leeftijd zelf in te vullen met afbelldingen van allerlei mannenitems
Sluiten

Gefeliciteerd met je … verjaardag

3,00 excl. BTW
Deze wenskaart kan naar iedere jarige man gestuurd worden! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Felicitatiekaart met de afbeelding van kleurrijk gebak
Sluiten

Van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
De verjaardag kan beginnen, want de taart is binnen! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Communie luxe 14×14

3,90 excl. BTW
Met deze wenskaart kun je iemand feliciteren met zijn 1e Communie! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart met zonnebloemen zonder tekst
Sluiten

Zonnebloem wenskaart blanco

5,70 excl. BTW
Breng wat zon in iemands leven met deze fleurige wenskaart. Wenskaart zonder tekst. Levering en prijs per 6 stuks, per wenskaart verpakt in folie inclusief envelop.
mooie wenskaarten bestellen girl geruit
Sluiten

Vierkante kaart “At home” (girl)

3,60 excl. BTW
Een mooie kaart uit de serie At Home uit de bekende collectie With Marieke. Prijs en levering per set van zes stuks. Alle wenskaarten zijn per stuk in folie verpakt.
wenskaart met een foto van een paarse bloem midden in een korenveld
Sluiten

Foto lavendel en graanhalmen

5,70 excl. BTW
Een wenskaart voor elke gelegenheid. Prijs per set van zes luxe wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart jarige hartelijk gefeliciteerd met bijen en een feesttaart
Sluiten

Jarige, hartelijk… gefelizzzziteerd met je verjaardag!

3,00 excl. BTW
Dat ziet er wel heel gezzzzzellig uit op deze wenskaart! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Vrolijk pasen

3,00 excl. BTW
Een kleurrijke kaart om iemand vrolijk Pasen te wensen! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart het is een jongen hartelijk gefeliciteerd met knuffel en fopspeen
Sluiten

‘t Is een jongen! hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Alles blauw, dat betekent een zoon. Van harte gefeliciteerd! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.  
Sluiten

Nieuwe baan, gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Op naar een spannende uitdaging met deze nieuwe baan! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
wenskaart met afbeelding van perkgoed in een groene emmer
Sluiten

Blanco bloem

3,00 excl. BTW
Is er geen passende kaart of bijbehorende tekst voor jou bij? Schrijf zelf je boodschap in deze mooie wenskaart. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.  
wenskaart een dochter van harte met beschuit met roze muisjes
Sluiten

Cadeau envelop geboorte meisje

4,50 excl. BTW
Een leuke manier om geld te geven voor elke bijzondere gelegenheid! Levering en prijs per set van tien stuks. Alle cadeau enveloppen zijn per stuk in folie verpakt.