Het grootste assortiment

Groothandelsprijzen

Volume voordeel

Veilig en snel online bestellen

Binnen 48 uur bezorgd

Over ons

/
Over ons

Over wenskaarten groothandel POSkaart

Wenskaarten groothandel POSkaart is jouw leverancier bij uitstek. Wij bieden een ruim assortiment wenskaarten, in diverse prijsklassen. Onze wenskaarten zijn te bestellen door zowel particulieren als bedrijven. Je kunt al wenskaarten bestellen vanaf €0,18 per stuk!

Wenskaarten bestellen voor particulieren

Als particulier kun je eenvoudig wenskaarten bestellen uit ons ruime assortiment. Denk hierbij aan verjaardagskaarten, wenskaarten om iemand sterkte te wensen, of als iemand geslaagd is. Je kunt direct onze goedkope wenskaarten bestellen in onze webshop.

Wenskaarten bestellen voor bedrijven

Voor bedrijven heeft POSkaart niet alleen een ruim assortiment goedkope wenskaarten. Wenskaarten groothandel POSkaart biedt interessante staffelkorting, die op kan lopen tot wel 40%. Daarnaast bieden wij uitstekende service, zoals een bezoek op locatie. Op die manier kunnen wij onze dienstverlening perfect afstemmen op jouw wensen. Wil je meer weten over de diensten van POSkaart? Neem vrijblijvend contact met ons op!

1. Persoonlijke service

POSkaart installeert de gewenste displays en spreekt een bezoekfrequentie af. Alles in overleg met en naar de wensen van jou!

2. Klantgericht

Samen met jou stemt POSkaart het wenskaarten-assortiment op je doelgroep af. Zo krijgt bijvoorbeeld een wijk met jonge gezinnen een andere invulling dan een verzorgingshuis met oudere inwoners.

3. Omloopsnelheid & Marge

Bij een goede positionering heb je gegarandeerd een hoge omloopsnelheid. In combinatie met de ruime marge die POSkaart biedt, kun je op een beperkt gedeelte van de oppervlakte een constructieve bijdrage aan de brutowinst realiseren.

4. Presentatie

POSkaart verzorgt de gehele presentatie die bij de situatie past. Ons uitgangspunt is dat een goedkoop product goedkoop gepresenteerd dient te worden. Displays in verschillende kleuren en uitvoeringen en opvallende prijsborden worden door ons in bruikleen geleverd.

POSkaart levert met name aan zelfstandige detaillisten, maar ook aan winkelketens, stichtingen, verenigingen en bedrijven. Wij zijn actief in verschillende branches, waaronder supermarkten, tuincentra, drogisterijen, speelgoedzaken, bloemenwinkels, bouwmarkten, kantoorboekhandels, gemakswinkels, huishoudelijke winkels en verzorgingstehuizen.