Het grootste assortiment

Groothandelsprijzen

Volume voordeel

Veilig en snel online bestellen

Binnen 48 uur bezorgd

RECENTE BERICHTEN

Wat is een leuk cadeau voor moederdag?

Het is een vraag die elk jaar weer terugkomt; wat geef ik mijn moeder voor Moederdag? Ieder jaar worden de meest mooie cadeaus bedacht. En terecht, want al die hardwerkende moeders verdienen om in het zonnetje gezet te worden. En wat is er leuker dan een cadeautje te geven wat een échte verrassing is? Eens even goed uitsloven voor je moeder, daar kan niets tegenop! Wij zetten de leukste ideetjes voor je op een rij!

Geef je moeder een dagje vrij
Moeders zitten nooit stil. Elke dag moet er gekookt, gewassen, kinderen van school gehaald en ga zo maar door. Geef jouw moeder daarom een dagje vrij! Zorgt voor het ontbijt en avondeten, breng de kinderen naar school, doe de boodschappen en maak het huis schoon. Neem haar taken over zodat zij een dagje lekker kan blijven zitten.

Klusjes doen
Er zijn vast een hoop klusjes in huis die nog moeten gebeuren! De was vouwen, oud papier wegbrengen of de auto wassen. Wat zal moeders dankbaar zijn als dit even uit handen genomen wordt!

Een filmavond
Kaarsjes aan, lekkere kussens op de bank en een hoop lekkers op tafel. Maak het gezellig in huis en kijk samen met je moeder haar favoriete film.

Uitstapje met het gezin
Voor moeders staat het gezin altijd op plek nummer 1! Daarom genieten ze ook zo van gezinsuitjes. Onze tip? Zorg voor een heerlijk gevulde picknickmand en vertrek richting het bos of de duinen. Een heerlijk moment om met en van elkaar te genieten. En je moeder straalt vast elke seconde van oor tot oor!

Koekjes bakken
Niet alleen voor ouderen, maar ook voor kleine kinderen zit het gebaar in iets kleins. Wat dacht je van eigen gemaakte koekjes? Zorg voor leuke versiering voor op de koekjes en verpak de vers gebakken koekjes leuk in.

Ontbijt op bed
Last but not least: een ontbijt op bed. Een echte klassieker waarmee je nooit de plank misslaat. Vers geperste sinaasappelsap, croissants uit de oven, roomboter en lekkere jammetjes. Een superleuke verrassing voor als mama wakker wordt!

Wil jij liever een cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook. Denk bijvoorbeeld aan een leuke workshop, een lekker luchtje of een cadeaubon. En in alle gevallen geldt: doe er een persoonlijk kaartje bij! Uiteindelijk bewaren moeders de kaartjes, omdat de persoonlijke woorden van grote waarde zijn. Bekijk in onze shop welke Moederdag kaartjes jij kunt bestellen of ga naar één van onze verkooppunten.

Deel de post: