Goedkope wenskaarten bestellen vanaf €0,18 per stuk!

Welkom bij wenskaarten Groothandel POSkaart. Bij POSkaart kun je voordelig wenskaarten bestellen vanaf €30,- (excl. BTW)
Vanaf €50,- (excl. BTW) wordt je bestelling GRATIS verzonden.
De getoonde prijzen zijn per SET van 6 of 10 stuks.

Sluiten

Groetjes van Sint en Piet

3,00 excl. BTW
Een wenskaart vol lekkers om iemand een vrolijk Sinterklaasfeest te wensen! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Hartelijk gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Een mooie, vrolijke wenskaart met een vlinder op een paarse bloem. Prijs en levering per set van tien stuks. Alle wenskaarten zijn inclusief envelop per stuk in folie verpakt.
Sluiten

Foto 16×16 bloem

7,50 excl. BTW
Deze pakkende tekst om iemand een hart onder de riem de steken! Prijs per set van zes wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Wenskaart voor een nieuwe woning met huisjes, vlaggenlijnen en bloemen getekend op een krijtbord
Sluiten

Nieuwe woning

3,00 excl. BTW
Eindelijk kunnen jullie of jij erin, van harte gefeliciteerd! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Van harte 100 jaar

3,00 excl. BTW
Deze vogels komen een felicitatieliedje zingen voor de 100-jarige! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

Een zoon, van harte gefeliciteerd

3,00 excl. BTW
Alles blauw en wit.... een mooie wenskaart voor de geboorte van een zoon! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Sluiten

You are amazing, remember that

7,50 excl. BTW
Deze pakkende tekst om iemand een hart onder de riem de steken! Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt, alle kaarten zijn in de tekst voorzien van zilver- en/of goudfolie.
Condoleance wenskaart in kleur met een bijpassende tekst.
Sluiten

Condoleance wenskaart met mooie tekst

3,00 excl. BTW
Condoleance wenskaart in kleur met een bijpassende tekst. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.
Condoleance kaart in kleur met de afbeelding van witte bloemen.
Sluiten

Met oprechte deelneming

4,50 excl. BTW
Condoleance kaart in kleur met de afbeelding van witte bloemen. Prijs per set van tien wenskaarten en enveloppen. Alle wenskaarten zijn per stuk inclusief envelop in folie verpakt.

OVER POSKAART

Wenskaarten groothandel Poskaart is u graag van dienst. Bij ons kunt u goedkope wenskaarten bestellen, zowel voor particulieren als bedrijven. U kunt wenskaarten bestellen uit een ruim assortiment, tegen een scherpe prijs. Door onze grote voorraad wenskaarten, worden de wenskaarten ook nog eens snel geleverd!
Poskaart heeft een ruime keuze goedkope wenskaarten, luxe wenskaarten, kaartendisplay’s, maar ook dozen wenskaarten. U kunt het direct online bestellen bij Poskaart. Kijk eens binnen onze verschillende categorieën in onze webshop, maar ook bij onze kortingsacties!

Heeft u vragen? Neem gerust contact op, wij staan voor u klaar.

Groots assortiment wenskaarten

1230 verschillende wenskaarten